top of page
  • Writer's pictureДиди Иванова

2018 Нови продукти от Форевър Ливинг Продъктс

Запознай се с всички нови продукти от Форевър през 2018 година.

Погрижи се за здравето и красотата на цялото семейство.

Всяка година Форевър Ливинг Продъктс ни изненадва с нови попълнения в продуктовата гама или с подобрена версия на вече любими продукти.

2018 година е специална за компанията, тъй като празнуваме 40 години от нейното основаване! През тези години Форевър се е доказала, че е Компанията за алое вера - най-големият в света производител, преработвател и дистрибутор на алое и продукти от алое. Процесът, познат като „от растението до продукта и до вас“, ни позволява да контролираме качеството на нашето алое във всеки етап, гарантирайки, че само най-доброто от природата стига до вратата ви, за да помогне на вас и вашето семейство да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Отбелязахме 40-годишния юбилей с революция в производствения процес и опаковките на нашето алое, за да му се насладите, както природата го е създала:

Гелът от алое вера на Форевър вече се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки - така, както природата го е създала!

Нашето алое вера се отглежда в плодородна почва и при климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Представете си, че разрязвате листо от растението и изпивате гела директно от вътрешността му. Напитката, която ви предлагаме, е възможно най-близка до свежото растение и е сертифицирана от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството си. Алое вера притежава естествени прочистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите хранителни вещества в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.

Искрено ви препоръчвам да включите в ежедневния си хранителен режим една от трите обновени питателни напитки от алое вера:



ЧИСТ ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА : Гелът от алое вера на Форевър предлага забележителните 99.7% чист гел от вътрешността на листата. Питателната напитка допринася за здрава храносмилателна система и естествени нива на енергията. Без консерванти, без захар, без глутен – просто повече натурално и полезно алое вера за вашата жизненост. Напитката не е само за хора, които имат здравословен проблем, а и за всеки, който иска да е здрав и пълен с енергия.


ЧИСТ ГЕЛ ОТ АЛОЕ С ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И ЯБЪЛКА : Освежаващ коктейл от червени боровинки, сладки ябълки и 90,7% стабилизиран гел от вътрешността на листата на алое вера. Има същото чудесно действие върху имунитета и храносмилането като останалите ни алое напитки плюс допълнителен енергиен заряд за още повече жизненост. Богатите на фитонутриенти и витамини червени боровинки са великолепна супер храна с високо съдържание на витамин С. В тях откриваме и проантоцианидини – мощни антиоксиданти, подкрепящи здравето на пикочната система. Ябълковият концентрат доставя фитонутриента кверцетин – друго ефикасно оръжие в борбата със свободните радикали.


ЧИСТ ГЕЛ ОТ АЛОЕ С ПРАСКОВИ : (очакваме в България): Ако искате ценните качества на алоето в ароматна и сладка напитка, опитайте Алое и праскови. Вкусният коктейл съчетава сочно пюре от праскови с калций и 84,5% стабилизиран гел от вътрешността на листата на алое вера. Насладете се на енергийния заряд на нашия алое вера гел плюс богатия вкус на зрели праскови .


Подобрените формули на нашите питателни напитки са идеалният съюзник и на подобрената формула на Активен пробиотик - Форевър Про-Б :



Нашият съвременен пробиотик подкрепя здравето на стомашно-чревния тракт с шест полезни пробиотични щама и над осем милиардаактивни полезни бактерии за оптимално състояние и работа на червата. За създаването на Форевър актив про-Б си партнирахме с университетската болница в Копенхаген – лидер в областта на гастроентерологията. Клинично доказано е, че два от щамовете в добавката притежават висока способност за обширно колонизиране на червата. Тези специално разработени уникални разновидности на лактобацилус рамнозус и лактобацилус реутери работят в синергия с останалите подбрани щамове, за да оптимизират стомашно-чревния тракт и да подобрят усвояването на хранителни вещества. Уникалната комбинация включва и пребиотични фибри, идеални за поддържането на полезните микроорганизми по време на тяхното съхранение, транспортиране и доставяне до червата. Те съдействат за ферментацията на бифидо бактериите и лактобацилите, за да гарантират, че повече пробиотици ще оцелеят и ще стигнат там, където тялото ви има най-голяма нужда от тях - в червата. Представлява вегетарианска капсула без соя и алергени, произведена по уникална технология и криогенно замразена, за да се съхрани ефикасността на нашите пробиотични щамове. Опаковката на новия пробиотик също е забележителна, защото използва Activ-Vial™ технология – в стената на флакона е вграден специален слой, защитаващ продукта от влага. Тази напредничав метод гарантира максимално добро съхранение на живите бактерии. Лесният за употреба пробиотик не изисква съхранение в хладилник. Просто взимайте по една капсула дневно за оптимални резултати. 


Освен за здравето и красотата отвътре навън, Форевър мисли и се грижи и за красотата ни отвън. Вече достъпни и в България са новата серия Соня за грижа за комбинирана кожа, серията Инфинит за суха и зряла кожа и серия за специални нужди Targeted .



Радваме се и на най-новото попълнение в декоративната козметика - Прецизната течна очна линия "Соня". Тя е плътна и мастиленочерна, а четката й е тънка и прецизна за създаване на дръзка визия и чисти линии. Девет благотворни за кожата съставки, включително алое, рициново масло, витамин Е и слънчогледово масло се грижат за деликатната област около очите и помагат за лесното и прецизно нанасяне на течната очна линия „Соня“. Очната линия "Соня" беше включена и в списъка за "Най-добър нов продукт за очи" в английските награди Pure Beauty Awards 2018 (Награди за чиста козметика 2018).

Повече за новите продукти вижте тук:

Алое вера за пиене : https://www.aloeliving-bg.com/aloevera-zapiene

Форевър активен пробиотик Про-Б : https://www.aloeliving-bg.com/hranitelni-dobavki

Новата серия " Соня" : https://www.aloeliving-bg.com/kozmetika-sonya

Серия "Инфинит" за суха и зряла кожа:https://www.aloeliving-bg.com/infinit-ot-forevr Серия за специализирани резултати : https://www.aloeliving-bg.com/specilna-grizha

Прецизна очна линия : https://www.aloeliving-bg.com/ochna-liniya-sonya




81 views0 comments
bottom of page