top of page
  • Writer's pictureДиди Иванова

2019 Нови продукти от Форевър Ливинг Продъктс

Updated: Jul 16, 2019

И през 2019 Форевър ни зарадва с нови продукти създадени от висококачествени съставки в грижа за здравето и красотата .


  1. Запознай се с новия Форевър супергрийнс:

Заредете активния синачин на живот със суперкомбинацията от мощнизелени храни във Форевър Супергрийн:

• Идеално съчетава над 20 плодове, зеленчуци, суперхрани и алое

• Удобен източник на питателна растителна храна всеки ден

• Високо съдържание на антиоксидантни витамини C и E

• Подкрепя алкално-киселинния баланс и имунитета. 


Всяко пакетче съдържа идеално комбинирани алое и над 20 плодове и зеленчуци. Пълноценната суперхрана има отличен вкус и се разтваря с лекота във вода или в любимата ви напитка. Доставя ключови нутриенти и антиоксиданти, за подкрепа на естествените защитни сили на организма и поддържане на оптимална форма. Алкализиращите зелени храни като спанак, кейл и броколи съдействат за поддържане на здравословен алкалнокиселинен баланс, жизненоважен за много телесни функции.


Форевър супергрийнс е ефикасна комбинация от източници на натурални хранителни вещества като полифеноли и антиоксиданти от годжи бери (лициум), гроздови семки, зелен чай, зеленолистни зеленчуци, спирулина и нашето собствено алое, подкрепени от натуралните полезни свойства на витамини С, Е и магнезий. Отличен е и за спортния ви сак, защото дава сили и издръжливост по време на тренировка, както и допринася за възстановяването след нея.


Запознай се с новия слънцезащитен крем Форевър Алое Сънскрийн:


Алое сънскрийн съдържа авангардна комбинация, включваща натурален цинков оксид без наночастици и с напредничава покривна технология. Нанася се с лекота, предлага отлична слънцезащита и не оставя мазно или лепкаво усещане:

Широк спектър SPF защита от UVA и УЖБ лъчите!

Отлично предпазва благодарение на натурален цинков оксид!

Едновременно успокоява, овлажнява и защитава благодарение на чистото алое вера и витамин Е!

Гарантира 80 минути водоустойчивост! 


И не само прогресивната технология за предпазване от слънцето превръща Алое сънскрийн в незаменим продукт – чистото алое вера от собствените ни плантации подхранва кожата, запазва влагата в нея и я успокоява. Използваме само най-висококачествения гел от вътрешността на листата за облекчаване и закрила на вашата кожа. Допълнително подсилихме защитата с витамин Е, който се бори с вредите, нанасяни от свободните радикали, омекотява и прониква дълбоко за интензивно овлажняване.

Възползвайте се от пълния защитен ефект, като нанасяте обилно и редовно, когато сте на слънце.


Запознай се с новата авангардна Биоцелулозна маска за лице:


Облегнете се удобно, отпуснете се и позволете на маската от ново поколение да овлажни дълбоко и дълготрайно кожата ви! Най-прогресивната маска на Форевър досега осигурява интензивна хидратация, която навлиза дълбоко в кожата, поставя се за секунди и не изисква изплакване. Възползвахме се от ефикасността и удобното използване на био-целулозата и я обогатихме с технология от ново поколение за двуфазно полезно действие.


Алое био-целулозната маска на Форевър е създадена в контролирана среда от специален микроорганизъм, който ферментира и изгражда био-целулозните нишки. По време на процеса на ферментация бактерията се храни с алое вера гел от нашите собствени плантации и с морска трева, като по този начин ги вгражда директно в био-целулозните фибри. Така материалът за маската е без аналог на пазара и усещането върху вашето лице ще ви очарова. Козметичното постижение е невероятно. Фибрите са 1000 пъти по-тънки от човешкия косъм и имат способността да задържат влага.

Благодарение на това маската приляга плътно към контурите на лицето ви и прониква и в най-фините линии и бръчици по-ефективно от традиционните текстилни маски. 


Подхранва дълбоко и хидратира интензивно.

Подмладява повехналата кожа и й помага в борбата с признаците на стареене.

Успокоява и намалява зачервяването.

За мека, еластична и сияйна кожа!


Любимата напитка от Алое вера вече и в опаковка от 0.330 мл.:


Гелът от алое вера на Форевър се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки - така, както природата го е създала.



 

Повече за новите продукти вижте тук:

Алое вера за пиене: https://www.aloeliving-bg.com/aloevera-zapiene

Алое био-целулозна маска за лице: https://www.aloeliving-bg.com/aloe-bio-cellulose-mask

Форевър супергрийнс: https://www.aloeliving-bg.com/aloe-supergreens


Аз съм Даниела и съм на твое разположение да отговоря на всички въпроси , които те вълнуват за алое вера. Повече за мен можеш да прочетеш тук .


10 views0 comments
bottom of page